BRUKA: Umesto Kaluđerčana, Antića i Palmu dočekali Zvezdarci

0
NextWEB hosting

Na jučerašnjem skupu u Kaluđerici skupilo se oko 150 građana ispred Doma zdravlja u Kaluđerici, koji su dočekali Aleksandra Antića, Dragana Markovića Palmu i Milana Krkobabića. Kako su izveštavali pojedini portali sa naše opštine, njih su dočekali građani iz Kaluđerice.

Čitaoci portala Grocka info se ipak nisu složili sa tim i insistirali da objavimo pravu istinu. Svega 20-ak članova OO SPS Grocka bilo je na tom skupu, a ostatak su popunili omladinci i aktivisti sa Zvezdare. Tragom informacija proverili smo ove priče, i zaista našli dokaze da je to baš tako i bilo.

Izgleda da je koalicija koja je napravljena sa “Snagom građana” 2012. godine ipak uzela danak, i pokazala nemoć koju SPS ima na severnom delu opštine.

Iako su se trudili da odaju prividnu odusevljenost skupom, vidna je bila razočaranost lidera koalicije oko SPS-a, koji su shvatili da nisu doveli omladinu i aktiviste sa Zvezdare, poseta Kaluđerici bi se pretvorila u pravi debakl, ali je ipak “pojačanjem sa strane”, donekle ta slika ispravljena.

Čak i na pijaci u Boleču skupilo se svega 10-ak socijalista, a bilo je prisutno i nekoliko omladinaca PUPS-a, koji su došli iz grada posebnim mini busem.

Grocka info još jednom realno sagledava situaciju, i nećemo pisati bajke, kao što to rade pojedini portali sa naše opštine.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

17 − 10 =