ISPOVEST PUMPADŽIJE:Molio sam boga da mi ruke izdrže dovoljno dugo!

0
Autor: E. Sadiku – M. Dudvarski – J. Jokanović Izvor:ALO 11.04.2014

Nenad Živković (32) teško je povređen kada je pokušao da spreči bekstvo Đorđa M. (22), koji nije hteo da plati gorivo na benzinskoj pumpi „Slap“, u blizini Plavog mosta. Nenada je begunac vukao bezmalo dva kilometra, vozeći BMW gotovo 180 kilometara na čas po autoputu Beograd – Zagreb, sve dok nije izleteo sa puta u blizini voždovačkog doma zdravlja, u Krivolačkoj ulici! Pokušaj pljačke se dogodio oko dva časa posle ponoći, kada je Đorđe M. dovezao svoj crni BMW da natoči gorivo za 3.000 dinara.

NextWEB hosting

Đorđe M.

– Čim je Nenad završio sa točenjem, Đorđe je ušao u automobil, tobože da bi uzeo novac. Međutim, on je startovao vozilo i dao gas, ali se pumpadžija uhvatio za otvoren prozor na strani suvozača, a auto je vrtoglavom brzinom izleteo na autoput. Neverovatno je da je Đorđe vozio 180 kilometara na čas, a da se Nenad držao oko dva kilometra, sve dok vozač nije izleteo sa autoputa i zaustavio se na travnatom ostrvcetu ispred doma zdravlja – kaže naš izvor blizak istrazi.

Pumpa radnik

„Nikada više ne bih uradio isto“: Nenad | Foto: Masanori Jošida

Povrede 
Dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći, izjavila je da je radnik pumpe zadobio povredu kuka, oguljotine na licu i telu i da je prevezen na VMA. Nakon pružene pomoći, pušten je na kućno lečenje.

„Alo!“ je juče posetio povređenog Živkovića, koji se kući oporavlja od zadobijenih povreda. Dok nam previjajući se od bola pričao šta se dogodilo, pokazao nam je patike i uniformu koji su se prilikom ove nesvakidašnje jurnjave bukvalno zapalili. Kako objašnjava, Đorđe je natočio gorivo za 3.000 dinara, dao mu 20, i dao gas!

– Uhvatio sam se za vrata i skočio plašeći da će mi preći preko nogu. Ne znam ni sam kojom me je brzinom vukao potom, kolege sa pumpe su zaustavile prvi sledeći automobil koji je naišao i pošli u poteru za nama. Kažu da je vozio preko 180 i da nije bilo šanse da nas stignu. Ja sam samo razmišljao koliko ću leteti, šta ću sve slomiti i molio boga da mi ruke izdrže dovoljno dugo – priča Nenad dok se bolno previja u krevetu. Da ironija bude veća na pumpi radi samo 10 dana.

Radnik Pumpa

Uniforma i patike izgoreli | Foto: Masanori Jošida

Pumpa radnik

Lopovu preti 12
godina zatvora

Protiv Đorđa M. biće podneta krivična prijava za izazivanje opšte opasnosti. Za to krivično delo zaprećena kazna je od dve do 12 godina zatvora.

Nenad, inače, na pumpi radi za platu od 20.000 dinara i kako nam je rekao, ženu mu je trudna. Da mu se ovakav slučaj ponovi, kaže, nikada ne bi uradio isto.

Policija je ubrzo posle incidenta po tablicama pronašla i uhapsila Đorđa, koji je, kako saznajemo, koristio automobil svog prijatelja.

Novinari našli ključ
Na mestu gde je Nenad Živković spao sa BMW-a, reporteri „Alo!“ su pronašli ključ. Taj ključ smo vratili radnicima benzinske pumpe „Slap“, koji su se oduševili, jer ceo dan nisu mogli da otvore magacin u kojem je smešten plin.

Izvor:ALO

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

7 + 5 =