Zabavite se i osvojite Galaxy S5!

0

Postani i ti ponosan vlasnik Samsung Galaxy S5 mobilnog telefona učestvujući u uzbudljivoj igri koju je Telekom Srbija pripremio za sve svoje korisnike.

08.04.2014. |
Foto: Telekom Srbija.Zabavi se i osvoji Galaxy S5!

 

Svaki mt:s korisnik koji u periodu od 04. do 10. aprila zaključi postpaid ugovor sa Samsung mobilnim telefonom ili tablet uređajem u nekoj od poslovnica Terazije, TC Ušće, TC Stadion u Beogradu, poslovnici u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu ili TC Forum u Nišu učestvuje u online nagradnoj igri “Pronađi 5” koja pruža mogućnost da se osvoji prestižni Samsung Galaxy S5 mobilni telefon.

Nakon obavljene kupovine dobićete vaučer sa jedinstvenim kodom koji ćete uneti na stranicuPronađi 5 Telekoma Srbija i time započeti uzbudljivu igru kombinacije brzine i zapažanja. Svaki igrač ima pravo na tri pokušaja ostvarenja najboljeg rezultata. Po 20 najuspešnijih igrača svake poslovnice biće pozvani da, na dan početka prodaje Galaxy S5 modela – 11. aprila, dođu u poslovnicu u kojoj su zaključili ugovor i učestvuju u finalnoj igrici, koja će se igrati na tablet uređajima.

Najbolji igrač finalne igrice iz svake poslovnice će na poklon dobiti telefon Samsung Galaxy S5, dok će ostalih 19 učesnika dobiti utešne nagrade.

Za sve dodatne informacije o promociji posetite sajt Telekoma Srbija i budite i vi jedan od ponosnih vlasnika ovog prestižnog mobilnog telefona.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

sixteen − two =