ŠOKIRANI RODITELJI : Dadilja maltretirala dete! (FOTO)

0
NextWEB hosting

Jedna od najvećih sumnji roditelja je šta radi njihovo dete dok oni nisu tu. Rovena(39) i Džek(30) Čurčland postavili su tako tajnu kameru u sobi svog sina od 18 meseci. Njega je čuvala dadilja i nisu očekivali ništa uznemiravajuće, ali snimak je otkrio suprotno.

 

Roditelji su bili zapanjeni kada su shvatili da dadilja koja je brinula o dečaku skoro godinu dana nije bila nimalo nežna, čak i previše odsutna i gruba prema njihovom mezimcu.

Umesto da mu se obrati, nežno uteši i uspava, ona je dečaka samo obilazila sat vremena, a kada više nije imala strpljenja za njega samo ga je dograbila i na silu položila u krevetac. Oli je bio uznemiren, a udario je i glavu tri puta.

Roditelji su odmah reagovali i dadilja je uhapšena zbog zanemarivanja i grubog ophođenja prema maloletnom detetu. Iako je ceo slučaj dospeo na sud, ona je oslobođena optužbi.

– Naše dete je bilo uplašeno to se vidi na snimku. Ona ga je potpuno zanemarila, nije ga uspavala na vreme, oboje su bili nervozni, udarila ga je tako jako po guzi da ne znam da li ću sebi to ikad oprostiti. Tako se bespomoćno osećam, jer je moje i inače krhko poverenje poljuljano – ispričala je majka koja je do tada imala samo reči hvale za dadilju koju je angažovala po preporuci.

Naime, “Agata” je bila mama koju je poznavala iz škole u koju je išla njena starija ćerka Bela(8).

– Imala sam neke sitne zamerke na njeno ponašanje, ali nikada nisam mislila da radi nešto neprimereno našem sinu. Kad poraste jednog dana ću mu se izviniti.

Ideja da postave kamere usledila je na Rovenino insistiranje, da bi umirila svoju savest iz čiste radoznalosti.

– Muž mi je govorio da ne budem smešna, da preterujem, ali pošto je u pitanju naše dete smatrala sam da smem da je nadgledam. Snimak smo pogledali tek tri dana kasnije. Znala sam da je Oli težak za uspavljivanje, ali ona je u svojoj preporuci napisala da je vrlo strpljiva sa decom. Snimak je potpuno obeshrabrio. Odmah smo zvali policiju, a dadilji sam napisala poruku da ne dolazi, jer ću ostati kod kuće cele nedelje.

Kasnije je “Agata” priznala da je u tom ternutku izgubila strpljenje, bila je veoma -nervozna jer joj je majka teško bolesna i zato je tako odreagovala. Nije krila da je bila grublja prema detetu i oslobođena je svih optužbi.

Ipak, najgore je što se roditelji i danas sreću sa svojom bivšom negovateljicom. Njihova deca idu zajedno u školu, a Rovena kaže da je uvek kad je vidi obuzme bes.

– Oli srećom nema posledice od ovog događaja. Malo su ga čuvale bake, a sad ide u vrtić i sjajno se uklopio. NIkada više ne bi dozvolila da mi dadilja čuva dete u kući- kaže ova majka.

Izvor: Žena

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

3 × one =