Nekadašnje lepotice i lepotani koji se nisu najbolje izborili sa godinama

0
NextWEB hosting

Izvor: zenablic.rs  Vladimir Tanacković | Foto: Copyright Profimedia.rs / AP / Reuters

Neke poznate ličnosti su bile prava atrakcija kad su je pojavile. Što zbog seksepila, što zbog drugih talenata. Ali nisu sve ostale tako atraktivne. Ovih sedam poznatih ličnosti blistalo je neko vreme na holivudskom nebu, a sada su samo bleda senka onoga što su bili.

1) KIRSTI ELI

Tokom osamdesetih godina, Kirsti (63) je bila velika televizijska zvezda. Danas skoro ni ne liči na sebe. Posle dugogodišnjeg pušenja i prejedanja, gde je mršavila pa se gojila, pa opet mršavila, danas ima bar 45 kilograma viška. Iako više ne izgleda tako dobro, ona se trudi da izbaci loše navike, pa je skinula znatan broj kilograma i popravila svoje zdravlje.

2) BRUS DŽENER

Poznat po svojim atletskim podvizima, Brus Džener (64) je preko noći postao zvezda osvojivši zlatnu medalju na Letnjim olimpijskim igrama 1976. Brus je bio dobrodošao svuda, pa čaki u Beloj kući, a pratio ga je glas seksi atlete. Ali kako su godine prolazile, umesto da dopusti da prirodno ostari, on se oslonio na plastičnu hirurgiju da bi poboljšao svoj izgled. Pored toga što je zategao lice, nedavno je uklonio i Adamovu jabučicu dodavši ženstven izgled svom muževnom šarmu.

3) KEJT MOS

Ikona modnih pista devedesetih godina, Kejt Mos (40), izgleda duplo starije od svojih vršnjakinja i sveta mode. Decenije pušenja, ludih žurki, drogiranje uzeli su svoj danak, što se naročito vidi na njenom licu. Na licu su joj se pojavile bore, kosa joj nije tako sjajna, a koža joj je neprirodne boje i izgubila je svoj sjaj. Iako održava svoju figuru, nije više ni blizu onome što je bila.

4) DŽON TRAVOLTA

Kako su godine prolazile, Džon Travolta (60) se menjao u očima javnosti mnogo puta. Zasijao je u „Groznici subotnje večeri“ i u „Biljantinu“, a u poslednjih nekoliko godina njegova karijera je imala mnogo uspona i padova, dok se njegov izgled samo pogoršavao kako se gojio i otkad se priča da se igrao sa plastičnom hirurgijom.

5) MEG RAJAN

Devedestih godina svi su voleli Meg Rajan (52). Ali je ona onda uništila svoje lice pokušavajući da zadrži devojački izgled. Ona skoro da nema bora, a zadržala je i svoju vitku figuru, ali zato u licu izgleda natečeno.

6) MIKI RURK

Nekada je Miki Rurk (61) imao „bejbi fejs“, ali se njegovo lice nikad nije oporavilo od bokserskog ringa. U nameri da se iz sveta boksa vrati glumi, Miki se podvrgao skupoj plastičnoj operaciji, ali ona nije ispala kako treba.

7) BRITNI SPIRS

Britnina (32) transformacija je bila veoma primetna proteklih godina. Prelaz od preslatke Diznijeve tinejdžerke do golišave pevačice morao je da upadne u oči. Koristila je drogu i gojila se, pa je padala u očajanje, toliko da je u jednom trenutku obrijala glavu. Toliko je narušila sliku o sebi da nikad neće moći da bude ono što je bila. I dalje muku muči sa težinom i potrebno joj je više vremena da se našminka da bi prekrila sve što želi da sakrije na svom licu.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

five × five =