Pogledajte najbolje seksi scene iz ex-YU filmova (VIDEO)

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Istorija filmskog seksa raskošna je i bogata, a ništa drugačije nije ni sa seksom u jugoslavenskoj kinematografiji – komunistička cenzura hvatala se koječega, ali scene poput ovih svejedno su prolazile.

ČARUGA (1991)
Ako ste možda zaboravili zašto su Ena Begović i Ivo Gregurević bili giganti ex-YU glumišta, ovaj klasik Rajka Grlića podsjetit će vas na to. Tipični old school seks, s obnaženim poprsjem danas pokojne glumačke heroine.

ŽIKINA DINASTIJA (1985)
Scena poznata i kao ‘Miša i pauza za topli obrok’. Obrok je u ovom slučaju bio ne samo topao, već i vruć…

ISKUŠAVANJE ĐAVOLA (1989)
Na zeznutom balkanskom kamenjaru često se ne bira – puno prije nego što je Matanić šokirao sa svinjama u Lici, Živko Nikolić portretirao je jugoslavensku selendru scenom seksa mještana i jedne druge četveronožne životinje.

MARATONCI TRČE POČASNI KRUG (1982)
Šijanovski seks u prirodi, s legendarnim dijalogom nakon valjanja ispod dekice za piknik: ‘Šta radiš to, kume?! – Vežbamo, kume. Vežbamo za film. I ti ćeš ovo isto da radiš, samo sutra.’

DOM ZA VJEŠANJE (1991)
Povijesne scene filmskog klasika – Kusturica je postao ikona zahvaljujući upravo ovom filmu, nezaboravnom po epskim prizorima Đurđevdana i transformacije glavnog lika, dječaka, u muškarca impresioniranog ženskim atributima.

ČOVEK SA ČETIRI NOGE (1983)
Kad je Tanja Bošković bila mlada, bila je idealna za seksi komedije jedne prohujale ere. Ako se pitate zašto – video govori tisuću riječi…

IZVOR:inmagazin.info/by Ajdin 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR