Posle 50 godina progovorila: „Vodila sam ljubav sa delfinom“!(VIDEO 18+)

0
902
NextWEB hosting
NextWEB hosting

VAŠINGTON – Žena koja je imala polni odnos s delfinom nakon više od 50 godina progovorila je o svom, kako ga sama opisuje, ‘neobičnom odnosu iz mladosti’.

delfin01 znanje.org  650x428 (VIDEO 18+) Šokantna ispovest: Vodila sam ljubav sa delfinom, zadovoljavala sam ga ručno!

Margaret Hju Lovit 1963. godine pristala je da svoju kuću na Devičanskim ostrvima pretvori u delfinarijum za potrebe istraživanja koje je sprovodila NASA, a u kojem su te životinje pokušali naučiti da komuniciraju na engleskom jeziku. Ovaj eksperiment završio je tragično za nesrećne životinje, a još godinama kasnije navodili su ga kao klasičan primer zlostavljanja životinja.

Sada, 50 godina kasnije, BBC je odlučio da o njoj snimi dokumentarac i dozovoli joj da iznese svoje viđenje. Dokumentarac će biti premijerno prikazan na Festivalu dokumentarnog filma u Šefildu.

– Bilo je to turbulentno vreme seksualne revolucije, a ja sam bila otvorena za sve što me u životu snašlo, kazala je Margaret.

Tako je u njenu kuću stigao Piter, delfin kojeg je opisala kao ‘životinju koja je seksualno sazrevala’. Sa njim je, kaže, provodila puno vremena, a s vremenom su se i fizički zbližili.

-Piter je voleo da bude sa mnom. Trljao bi se o moje koleno, moje stopalo ili ruku i ja sam mu to dozvoljavala. Nije bilo neugodno dok god nije bilo pregrubo. Za mene to nije bilo seksualno, a njemu je bilo potrebno’, kazala je Margaret koja je priznala da ga je i ručno zadovoljavala!

Tvrdi kako ga je u početku odbijala, ali kasnije mu je za potrebe istraživanja koje su sprovodili odlučila pomoći ‘olakšati njegove nagone’.

No, ono što ona opisuje kao ‘nevino istraživanje’ većina smatra bolesnim iživljavanjem na životinji.

Razotkrivena je kada su delfini uginuli u njenoj kući, a iako uzrok smrti nikada nije razjašnjen godinama se nagađalo da su nad njima provođeni eksperimenti sa LSD-om.

Izvor: Jutarnji.hr

pravda

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR