Pogledajte činjenice koje će vam odmah vratiti osmeh na lice!

0
NextWEB hosting

Obaveze, brige i problemi dio su naše svakodnevnice i pokušavamo ih riješiti kako najbolje znamo. Upravo zbog toga puno puta nismo niti svjesni koliko nam je malo potrebno da se razveselimo ili barem nabacimo kratki, tek primjetan osmijeh na lice. Kako bi vas barem na kratko oraspoložili sakupili smo 10 svjetskih činjenica koje će vam izmamiti osmijeh

ŽIVOT JE LEP: Ovo su činjenice koje će vam odmah vratiti osmeh na lice!

1. Mužjak i ženka pingvina ostaju zajedno tokom celog života, a kako bi postala njegova saputnica mužjak je “zaprosi” odabranim kamenčićem.

2. Jedan šestogodišnji dečak iz Amerike se prijavio za posao u železničkom muzeju. Privremeno su ga zaposlili kao voditelja zabavnog sektora.

3. Svake godine na svetu izraste stotine stabala zbog toga što su veverice zaboravile gde su sakrile i zakopale sakupljene plodove.

4. Krave imaju najbolje prijateljice i s njima provode najviše vremena.

5. U Japanu postoji ostrvo Okunošima koje je proglašeno za jedno od najčudnijih i najslaših na svetu. Naime, ovo ostrvo prepuno je patuljastih zečića.

6. Slepi ljudi se smeju iako nikada pre nisu videli i doživeli kako osmeh izgleda.

7. Glumci Vejn Alvin i Rusi Tejlor, koji su dali originalan glas kultnim Diznijevim likovima Mikiju i Mini Maus, u pravom su životu muž i žena.

8. Na Bahamima postoji nenaseljeno ostrvce “Pig Beach” na kom se pegavi prasići po ceo dan kupaju i izležavaju na plaži.

9. Dok spavaju u vodi, vidre se drže za ruke kako ne bi otplutale i izdvojile se iz grupe. Isto tako, vidre poljupcima iskazuju nežnost i prisnost.

10. Morski konjići biraju jednog partnera za ceo život. Kroz vodu se kreću zajedno, tako što jedno drugo drže repovima!

Izvor: Zadovoljna.hr, Pressonline

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

twelve − 2 =