Muškarac iz Hrvatske oženio kravu

0
NextWEB hosting

Čitava Slavonija ovih dana bruji o skandalu koji se dogodio u Bošnjacima (Županja), pišu regionalni mediji. Razvedeni Davor Grgić (35) navodno je odlučio ponovo zagaziti u bračne vode, ali ovaj put je pronašao saputnicu za koju je siguran da mu neće praviti probleme kao bivša supruga.

 Muškarac iz Hrvatske oženio kravu

Davor je organizovao venčanje, pozvao je užu rodbinu i samo najbliže prijatelje, jer u Slavoniji šira rodbina dolazi samo na prvo venčanje, ali nikome nije rekao šta ih očekuje.

Kad su se zvanice okupile ispred Davorove kuće očekivali su da će upoznati novu nevestu. Davor ih nije razočarao, ali umesto u limuzini, mlada je bila u okićenoj prikolici iza traktora. Davor je seo u traktor i poveo šokiranu svatovsku povorku prema sali za venčanje, prenosi Pobeda.

– Kad sam prvi put uhvatio Biserku za grudi da je pomuzem osetio sam nekakvu hemiju između nas. Ona se nije bunila, samo me pogledala svojim velikim očima i nastavila žvakati seno. U početku me je bilo strah komšija što će reći za našu vezu, ali onda sam shvatio da je krava za mene savršen životni partner. Njoj ne smeta kada dođem pijan ujutro, ne smeta joj kada se ne obrijem po tri dana, ne prigovara mi kad pijan vozim traktor, ona je jednostavno savršena životna saputnica za mene – objasnio je Davor još uvek zbunjenim zvanicama ispred sale za venčanje.

– Proglašavam vas mužem i kravom – uzviknuo je matičar na opšte oduševljenje okupljenih zvanica.

Matičar je bio šokiran, čak je pokušao isterati mladence iz sale, ali Davor je imao spreman odgovor. Priložio je Ustav, Krivični i Porodični zakon i objasnio matičaru da nigde ne piše da je zabranjeno sklapanje braka između muškarca i krave.

– Ako ministar Mornar može opravdati postavljanje Gospinog kipa u školi rečima da nigde u zakonu ne piše da se to ne sme, zašto ne bih i ja iskoristio istu argumentaciju – objašnjava Davor.

I zaista, matičar nigde u zakonu nije pronašao niti jedan propis koji zabranjuje sklapanje ovakvog braka, a kako im je priziv savesti izričito zabranjen, odlučio je obaviti ceremoniju i izdati venčani list.

Mladenci su se nakon obreda zaputili prema Davorovoj kući, gde je bio spremno pravo svadbeno slavlje.

Nakon nekoliko čašica domaće rakije, zvanice su zaboravile na činjenicu da mlada ima četiri noge i četiri dojke i prihvatili su je kao svoju. Biserka je bila oduševljena, čak joj nije smetalo što su za glavno jelo poslužili njenu majku, Davorovu taštu.

Izvor: Dnevni avaz

PRAVDA

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

5 × two =