Detoks napitak – za sagorevanje masti i brži metabolizam

0
1145
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Pripremite ovaj detoks napitak i uverite se i sami u njegova blagotvorna svojstva.

Pravilnim izborom namirnica možete ubrzati svoj metabolizam i sagoreti višak masnoće. Evo recepta za efikasan detoks napitak.

Sastojci :

1 kašičica cimeta

2 kašike jabukovog sirćeta

1 kašika meda

2 kašike limunovog soka

1 čaša vode

Kombinacija ovih sastojaka odabrana je tako da vam pomaže u sagorevanju masti, ubrzava vaš metabolizam i efikasno se bori protiv dijabetesa i niskog krvnog pritiska.

Priprema:

Stavite sve sastojke u blender i dobro ih promešajte. Konzumirajte napitak svako jutro na prazan stomak. Rezultati će biti neverovatni!

Sok od limuna ima alkalni efekat na vaše telo i pomaže u regulaciji pH i pomaže vam da izbalansirate nivo šećera u krvi . Najvažnije sadrži, vitamin C.

Jabukovo sirće je puno dobrih bakterija i enzima. Sadrži sirćetnu kiselinu, koja snižava krvni pritisak do 6% . Ukoliko koristite žitarice u ishrani, one takođe mogu da vam pomognu.

Med se može koristiti i za mršavljenje. Vekovima je bio korišćen za lečenje rana, a takođe i srce, kožu, i ginekoloških bolesti. Jedna kašičica meda dnevno može biti od velike pomoći da izgubite kilograme, smanjuju bol u grlu, pa čak može smiriti živce.  On sadrži enzime koji pojačavaju vaš metabolizam i stimulišu proces varenja, koji pomaže u mršavljenju .

Autor: stvarukusa.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR