„Zlatna bućka Grocke“ i „Zmajev brka za titulu“ u reviji ZOV Večernjih novosti

0
1009
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Grocka je u oblasti ribolovnog sporta 20. avgusta naveliko prisutna u najnovijem broju nacionalne revije ZOV Večernjih novosti za ljubitelje prirode.

U reviji ZOV na stranama 48. i 49. protegla se foto-priča o Zlatnoj bućki Grocke, četvrtoj po redu, nedavno održanoj u carstvu gročanskih ribolovaca i nautičara, u marini na Dunavu.
Naslov teksta „Vešti bućkaroši iz Lepenskog vira“ posvećen je prvoplasiranoj ekipi iz Lepenskog vira, koja je odnela zasluženu pobedu sa primerkom od 19,2kg i ukupnim ulovom od 25,7kg.

Bez obzira na plasman, svi učesnici ovog sportskog ribolovnog takmičenja, kao i gosti manifestacije, proveli su prijatan dan u domaćinskoj atmosferi i druženju, po kojima je OOSR „Gročica“ predvođena Predragom Zmajem Jankovićem nadaleko poznata.

U okviru rubrike „Manifestacije“, strana 47. posvećena je zemunskoj bućki na kojoj je proteklog vikenda učestvovala ekipa iz Grocke, i to Predrag Janković Zmaj i Predrag Aleksov, pri čemu je gročanski Zmaj ulovio najveći pojedinačni primerak ribe u okviru takmičenja i zaslužio tematski naslov „Zmajev brka za titulu“.

IMG_5366

IMG_5360

IMG_5362

IMG_5364

IMG_5363

ZEMUNSKA BUCKA 2015
ZEMUNSKA BUCKA 2015

2

3

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR