РАЗЛАЗ: Разочарани радикали појачавају редове Српске напредне странке у Гроцкој

0
3251
NextWEB hosting
NextWEB hosting

После ,,бурне“ јучерашње седнице општинског парламента како су неки такозвани локални медији пренели у вестима на друштвеним мрежама, чланови радикала прешли у напредњаке

Председник Општинског одбора Српске напредне странке Гроцка Драгољуб Симоновић и члан главног одобра Српске напредне странке Стефан Дилберовић одржали су данас састанак са Николом Стојановићем бившим председником Месног одбора Српске радикалне странке Винча и кандидатом за одборника на листи СРС-а и једним од истакнутијих активиста Општинског одбора Српске радикалне странке Милошем Костићем.

„Доста чланова Српске радикалне странке са територије општине Гроцка незадовољно је постављањем неких људи од стране централе СРС на чело Општинског одбора СРС Гроцка тако да је стање постало неподношљиво те смо се одлучили да приступимо Српској напредној странци у Гроцкој.
Напоменуо бих да сам заузимао високо 4 место на листи за одборника у Скупштини општине Гроцка на недавно одржаним изборима и понуђено ми је и 2 место али сам у том тренутку мислио да то није толико битно, верујући у идеале Српске радикалне странке, па сам га уступио господину Милету Русу.
Доста ствари се изменило у странци тако да је то довело да рад Општинског одбора СРС нема никакве везе са изворном и кадровском политиком странке као и идеалима које смо следили и за које смо се заједно борили до доласка неких људи на чело ОО СРС Гроцка. Ти људи су променили више странaка, безуспешно боравећи у њима, а да не причам да је тренутни председник Ненад Панић из Гроцке уско везан са Снагом грађана из Калуђерице, не само политички већ и родбински, и да је на априлским локалним изборима био високо котиран заједно са њима на листи Нове Србије. Да ли је то нормално?
Многи су попут мене незадовољни јер су због ових разлога које сам навео присиљени да раде нешто што не желе. Тешка срца сам се одлучио на овај корак, али се овако више није могло.
Одлучио сам се за овај корак и због политике коју води Општински одбор СНС Гроцка јер смо увидели да су и после избора наставили са озбиљним радовима на нашој општини. У наредном периоду направићемо састанак и са осталим члановима Српске радикалне странке који су такође незадовољни оваквим стањем у странци како би се прикључили Српској напредној странци, а све у циљу да помогнемо да се проблеми грађана на терену решавају још боље и ефикасније.“ истакао је Никола Стојановић, кандидат за одборника на листи Српске радикалне странке – ДР Војислав Шешељ.

Извор:Српска напредна странка Гроцка

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR