ВРЧИН: Одржан новогодишњи концерт у ОШ „Свети Сава“

0
1220
NextWEB hosting
NextWEB hosting

У среду, 28. децембра 2016. године у 19 часова, у свечаној сали ОШ „Свети Сава“ у Врчину одржан је  традиционални хуманитарни новогодишњи концерт ученика Основне школе „Свети Сава“ и Основне музичке школе у Врчину.

У препуној сали школе владала је весела, раздрагана и позитивна атмосфера. Низале су се нумере поп, дечје, иностране и српске традиционалне музике. Сваки наступ је пропораћен громогласним аплаузима.

Основну музичку школу су представљали ученици који су нумере изводили солистички, што гласовно што свирачки, певајући у хору, а вече су „засладиле“ професорке Надежда Станојевић и Катарина Фаркаш, са композицијом „Кан Кан“ Жана Офенбаха, наступајући као дуо на виолини и клавиру. За наступе ученика побринули су се следећи професори: Катарина Фаркаш, Надежда Станојевић, Миљан Мадић и Бранко Тријић. Хор Основне школе „Свети Сава“ из Врчина припремила је и водила професорка музичке културе Мила Ђачић.

Све честитке учесницима и наставницима без чије помоћи овај концерт не би био толико успешно реализован. С обзиром да ови заједнички концерт већ прерастају у традицију остаје нам само да пожелимо да их буде још више у следећој години.

Испред градске општине Гроцка концерту су присуствовали чланови већа Живадин Митрић и Ненад Маринковић и председник привременог Савета Месне заједнице у Врчину Радомир Аврамовић.

гроцка.рс

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR