NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Rukovodstvo GO Grocka pronašlo rešenje za pomoć porodici Nenada Dimitrijevića iz Ritopeka

Rukovodstvo GO Grocka pronašlo rešenje za pomoć porodici Nenada Dimitrijevića iz Ritopeka

0
4785
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Zbog izuzetno teške i nehumane situacije u kojoj se našao Nenad Dimitrijević iz Ritopeka, rukovodstvo gradske opštine Grocka i Štab za vanredne situacije GO Grocka hitno su se angažovali, kako bi pomogli Nenadu i njegovoj porodici

Naime, Nenad Dimitrijević zbog nemaštine nije jeo 6 dana i zbog toga je završio na Vojno-medicijskoj akademiji u Beogradu. Mnogi humani ljudi pritekli su u pomoć ovoj porodici i obezbedili su im hranu i druge potrebne namirnice.

Isto veče kada je lokalna samouprava obaveštena o problemu u kojem se nalazi Dimitrijević, članovi Štaba za vanredne situacije Marinko Babić i Vlado Radovanović obišli su ovo domaćinstvo. Tom prilikom Dimitrijević je istakao da je uzrok ove izuzetne teške situacije u kojoj se našla njegova porodica , upravo to što ni on ni supruga nisu zaposleni. Nedostatak finansijskih sredstava doveo je do gomilanja duga za stuju, pa im je pred Novu Godinu struja isključena.

Zahvaljujući angažovanju opštinskog rukovodstva na čelu sa predsednikom gradske opštine Grocka Dragoljubom Simonovićem , a u saradnji sa Elektrodistribucijom Grocka ovom domaćinstvu je ponovo priključena struja.

Danas se Nenad Dimitrijević sastao sa predsednikom gradske opštine Grocka Dragoljub Simonovićem, a sastanku su prisustvovali i direktor JP „Vodovod i kanalizacija“ Grocka Đorđe Jevtić i član Štaba za vanredne situacije Marinko Babić.

Ovo prilikom predsednik Simonović istakao je da će se rukovodstvo opštine angažovati i pomoći porodici Dimitrijević da pronađu način i rešenje da isplate dug za struju. Takođe Nenadu je ponuđen privremeni posao u Grockoj, a dogovoreno je da se sutra sastane sa poslodavcima kao bi se dogovorili oko detalja i uslova rada.
Ponuđena mu je pomoć u vidu donacije u hrani, ali je on istako da je mu je hrana za sada obezbeđena i da imaju dovoljno za ovaj period.

Nenad Dimitrijević iskazao je veliku zahvalnost predsedniku opštine i njegovi saradnicima, koji su ovakvim gestom pokazali da su tu za svoje građane, spremni da im pomognu i olakšaju teške situacije sa kojima se susreću.

 

Izvor:grocka.rs

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR