ГРОЦКА: ЗАВРШЕН МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР У КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕУ „ ДУНАВ – 2017 „ ФОТО

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Дана 13.05.2017.године одржан је МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР у Кјокушинкаи каратеу под називом „ ДУНАВ КУП – 2017 „ који се одржавао у Гроцкој у сали Средње школе „ Гроцка „ у организацији Кјокушин Кан Савеза Србије у Фул контакту и Катама.

На истом турниру поред чланова репрезентације Србије учествовале су репрезентације: Словеније, БиХ, Републике Српске, Мађарске и Бугарске, из четири светских организација ( КАН, ИФК, ИБК, КВФ и АШИХАРА )на коме је учествовао 131.такмичар од пионира до сениора.

Клубови са подручја Градске општине Гроцка и Спортског Савеза Гроцке, наступали су такмичари Кјокушинкаи карате клуба „ Кобра „ из Врчина и освојили:4.златне, 7.сребрних и 1.бронзану медаљу, док је из Кјокушинкаи карате клуба „ Шкорпион „ из Гроцке освојена 1.сребрна медаља, и тиме постигли веома запажен и значајан успех у овом борилачком спорту.

Оба клуба са наше општине наступала су испред ИФК – репрезентације Србије коју су предводили :селектор Шихан Славко Симоновић и оперативни тренер Сенсеи Бојан Симоновић.

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ТУРНИР “ ДУНАВ КУП – 2017
Дана 13.05.2017.године у организацији Кyокусхин Кан савеза Србије одржан је Интернационални турнир под називом “ ДУНАВ КУП – 2017 “ у Гроцкој у Сали Средње школе “ Гроцка “ са почетком од 10.00 часова.

Такмичили су се репрезентације у ранговима од пионира до сениора од ( 131 ) такмичара и то: Словеније, Бих, Републике Српске,Мадјарске,Бугарске, Србије ( КАН,ИФК,ИБК, Асхихара ) и др.

Репрезентација ИФК Србија је наступала са 14.такмичара у од којих су узели 13.медаља и 4.пехара наступајући у Кумите и Катама.

ОСВАЈАЧИ МЕДАЉА:

ЗЛАТНЕ:

– Сенпаи Вања Стевановић ( кате )
– Сенпаи Мина Стевановић ( кумите )
– Кохаи Александра Савић ( кумите )
– Доротеа Кикић ( кате )

СРЕБРНЕ:

– Сенпаи Алекса Петровић ( кате )
– Кохаи Вељко Дјордјевић ( кумите )
– Виктор Демировић ( кумите )
– Анастасија Јеремић ( кате )
– Петра Свичевић ( кате )
– Александар Трајковић ( кумите )
– Петар Копривица ( кумите )

БРОНЗАНЕ:

– Доротеа Кикић ( кумите )

Репрезентацију је предводио Оперативни тренер Сенсеи Бојан Симоновић 3.ДАН, док се селектор Схихан Славко Симоновић 5.ДАН налазио као почасни гост домаћина.

Турнир је прошао у правом спортском надметању и пријатељској атмосвери, која је красила све присутне такмичаре и њихове делегације.

Прилог: Шихан Славко Симоновић

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR