NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
Одржан састанак поводом протеста родитеља из Бегаљице ФОТО

Одржан састанак поводом протеста родитеља из Бегаљице ФОТО

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

Незадовољни родитељи ученика основне школе „Иво Лоле Рибар“ из Бегаљице, која је изгорела пре 13 месеци и од тада није у употреби, окупили су се данас у 12 часова испред зграде Скупштине градске општине Гроцка, како би се проблем санације и реконструкције школе коначно решио.

Тим поводом, председник Скупштине градске општине Гроцка Стафан Дилберовић, примио је Савет  родитеља ове школе  у библиотеци општине Гроцка , а састанку су присуствовали и чланови већа Живадин Митрић и Зоран Костић, као и директорка школа Драгана Пешић.

Родитељи су изнели своје захтеве и рокове, који су одмах прослеђени градском Секретаријату за образовање и дечију заштиту.

Будући да је локална самоуправа апсолутно подржала незадовољство грађана, јер је и руководству општине Гроцка у интересу да се проблем реконструкцције школе у Бегаљици у што краћем року реши, председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић у уторак 23. маја, одржаће састанак са градским секретаром за образвање и дечију заштиту Славком Гагом.

Састанку ће такође присуствовати  чланови Савета родитеља чија су  деца ученици ОШ“ Иво Лоле Рибар“, а очекујемо да ће надлежне градске инситуције схватити озбиљност и приоритетност и приступити реализацији овог проблема, како би деца ускоро могла да похађају наставу у овој школи.

 

 

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR