Отворена канцеларија и шалтер за предузетнике у склопу општинске управе у Гроцкој (ФОТО+ВИДЕО)

0
NextWEB hosting

Градска општина Гроцка је десета београдска општина у којој је данас отворен шалтер за предузетнике, потписивањем Споразума о пословно-техничкој сарадњи градске општине Гроцка и Привредне коморе Србије-Привредне коморе Београда.

Тим поводом, данас је свечано отворена и канцеларија Савета за привреду, а општине Гроцка се може похвалити да је прва општина која је своје просторије уступила на коришћење овом Савету.

Потписивању споразума у општини Гроцка , којим су створени услови за отварање шалтера, присуствовали су председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, директорка Сектора за предузетништво Привредне коморе Србије Бранислава Симанић, помоћник секретар Сектора за развој привреде Душан Ђурашковић, координатор Центра за развој предузетништва Дејан Зрилић и председник Савета за привреду градске општине Гроцка Ђуро Грубор.

Након тога у великој сали градске општине Гроцка организован је скуп, на коме су се предузетницима са наше општине обратили : домаћин скупа – председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, директорка Сектора за предузетништво Привредне коморе Србије Бранислава Симанић, помоћник секретара Сектора за развој привреде Душан Ђурашковић. Скупу су поред великог броја предузетника присуствовали и заменица председника градске општине Гроцка Живадинка Аврамовић, заменик председника Скупштине градске општине Гроцка Владимир Трајковић, представници Привредне коморе Србије-Привредне коморе Београда, чланови Савета за привреду градске општине Гроцка, чланови већа, одборници и директори јавних предузећа.

Скуп је отворио председник градске општине Гроцка Драгољуб Симоновић, који је овом приликом истакао значај отварања шалтера у циљу пружања подршке постојећим и будућим предузетницима, како би на тај начин дипринели развоју привреде и пољопривреде на нашој општини.

-На овај начин омогућићемо предузетницима да на веома брз и ефикасан начин сазнају све о актуелним програмима и активностима Града, Општине и Коморе, као и да се упознају са применом релевантних законских и пореских процедура – истако је Симоновић.

Након тога у згради управе градске општине Гроцка свечано је отворен Шалтер за предузетнике, а координатор Центра за развој предузетништва Дејан Зрилић упознао је присутне са начином његовог рада и пословања.

Токође, председник Савета за привреду Ђуро Грубор у канцеларији Савета угостио је председника градске општине Гроцка Драгољуба Симоновића, директорку Сектора за предузетништво Привредне коморе Србије Браниславу Симанић, помоћника секретара Сектора за развој привреде Душка Ђурашковић и координатора Центра за развој предузетништва Дејан Зрилић, представиши им даљи план рад и активности Савета у циљу јачања привредне делатности на нашој општини.

Шалтер за предузетнике у општини Гроцка радиће уторком, четвртком и петком 7:30 до 15:30, у згради управе ГО Гроцка , у шалтер сали.

гроцка.рс

 

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

five × 5 =