Ако сте становник општине Гроцка, ево где можете обавити разговор са представницима локане власти и изнети своје проблеме

0
2691
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Руководство градске општине Гроцка, чланови већа и одборници у Скупштини општине Гроцка пријем грађана врши ће једном месечно у Месним заједницама у насељима на нашој општини. Циљ је да се представници локалне самоуправе приближе грађанима, буду им на услузи и заједничким снагама и иницијативом реше проблеме које оптерећују становнике. Грађани пријем могу заказати телефоном на број 8501609 или без заказивања директно у МЗ у данима одређеним за пријем .

У насељу Калуђерица пријем грађана биће организован у Месној заједници сваког последњег петка у месецу од 09:00 до 12:00 часова.

У насељу Винча пријем грађана биће организован у Месној заједници сваког последњег петка у месецу од 09:00 до 12:00 часова.

У насељу Лештане пријем грађана биће организован у Месној заједници сваке последње среде у месецу од 09:00 до 12:00 часова.

Пријем грађана за становнике насеља Болеч и Ритопек биће организован у Месној заједници у Болечу сваког последњег четвртка у месецу од 9 до 12 часова .

Пријем грађана за становнике насеља Врчин и Заклопача биће организован у Месној заједници у Врчину сваког последњег уторка у месецу од 9 до 12 часова .

Пријем грађана за становнике насеља Гроцка, Бегаљица , Брестовик биће организован у просторијама градске општине Гроцка сваког последњег петка у месецу од 9 до 12 часова.

Пријем грађана за становнике насеља Умчари, Пударци, Дражањ, Живковац и Камендол биће организован у Месној заједници Умчари сваког првог понедељка од 7:30 до 15:30 часова.

гроцка.рс

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR