КОБРЕ ИЗ ВРЧИНА НА ВРХУ ЕВРОПЕ

0
19808
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Дана 15.септембра 2018.године у светској Кјокушинкаи организацији „ KWU „ одржано је такмичење под називом „ 2nd KWU OPEN – Juniors Championship 2018 „ у Немачком – граду Наухоф, на коме су учествовале младе реперезентације: Немачке, Русије, Казакстана, Швајцарске, Холандије, Чешке, Мађарске, Србије и др.

Младу селекцију Кјокушинкаи карате репрезентације Србије ( ИФК ) од три члана из КЈОКУШИНКАИ КАРАТЕ КЛУБА „ КОБРА „ из Врчина је предводио Шихан Славко Симоновић, а који су изашли на борилиште против бораца из осам свестких Кјокушинкаи карате организација: IFK, KYOKUSHIN – KAN, SHIDOKAN, WKB, ASHIHARA, WIBK, DKO i SHINKYOKUSHIN ( WKO ) у Кумите “ Фул – контакту “ од преко 250 најбољих такмичара из целе Европе.
Такмичари са наше Градске општине из ККК – КОБРА су успели да освоје два злата и једну сребрну медаљу/пехаре где је учинак био 100%, и тиме показали да су спремни да се носе и са најјачим свестким такмичарима – борцима из Европе, без обзира на тренутне услове у којима се припремају.

ОСВАЈАЧИ ОДЛИЧЈА:

– 1. место ( златна медаља/пехар ) Лазар Милошевић ( 2001 ) Јуниор

– 2. место ( сребрна медаља/пехар ) Андреа Милошевић ( 2003 ) Мл.Јуниорка

– 1. место ( златна медања/пехар ) Лана Милошевић ( 2009 ) Пионир/ка

Ifk Serbia 

Sadasnjost ???????????? Sve dodje na svoje a trud i rad se isplate na kraju ! Idemo spremni u nove pobede ???????? jer od uspomena se ne zivi … ostavimo ih onima koji drugo nemaju ????????

Posted by Vera Milosevic on Понедељак, 17. септембар 2018.

 

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR