LSV: Nikolić želi da Srbiju skrene sa puta ka EU

0
732
NextWEB hosting
NextWEB hosting

1906175894f05953791b79462310019_368x276NOVI SAD,Liga socijaldemokrata Vojvodine(LSV) ocenila je danas da poseta novoizabranog predsednika Srbije Tomislava Nikolića predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pokazuje da će Srbiju skupo koštati to što ga je izabrala za predsednika, jer on traži način da Srbiju skrene sa evropskog puta.

„Nikolić Tomislav, koji još nije ni položio zakletvu kao predsednik Srbije, požurio je da Putinu kaže da je put Srbije ka EU dalek i neizvestan, što ne čudi od čoveka koji je u trenucima iskrenosti najavljivao da će Srbija biti crna mrlja na evropskom tepihu“, naveo je LSV u saopštenju za javnost.

Ta stranka je podsetila da je Nikolić u maju 2007. godine, kada je nekoliko dana bio predsednik Skupštine Srbije, poručio da Srbija na  njegovu žalost nije ruska provincija.

„Razgovor Nikolića i Putina je upravo to i bio, razgovor predsednika Rusije s jednim provincijskim gubernatorom“, ocenio je LSV i dodao da Nikolić na taj način urušava ugled Srbije kao nezavisne države.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR