VUČIĆ ZAPRETIO: Bajatoviću, plata ti je sramotno visoka, nećeš moći po starom!

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

BEOGRAD – Kritika socijalista!
Aleksandar Vučić, lider SNS, oštro je kritikovao rad Javnog preduzeća „Srbijagas“ i njenog direktora, člana SPS Dušana Bajatovića, i poručio mu da više neće moći da se nastavi s dosadašnjom praksom. Na predizbornom skupu u Merošini predsednik naprednjaka istakao je da se neke stvari moraju promeniti u budućnosti, i to pre svega u funkcionisanju javnih preduzeća.

Nemaju osećaj za narod

– Neke stvari u poslovanju „Srbijagasa“ i drugih državnih preduzeća moraće da se menjaju u budućnosti. Ne želim nikoga pojedinačno da kritikujem, ali je važno da ljudi znaju da moramo da se ponašamo odgovorno, ozbiljno i da ni na koji način ne pokazujemo ljudima bahatost i osionost – rekao je Vučić okupljenima, koji su uglas dobacivali.

– Koliko Srbija ima Dušana Bajatovića? – čulo se iz mase. Na to je Vučić odgovorio:
– Oni koji u Srbiji u državnim preduzećima misle da je normalno da imaju ogromne plate, a otvoreno kažem da ne mislim samo na Bajatovića, očigledno ne razumeju narod i njihove probleme. Iz krize u kojoj se nalazimo možemo da izađemo samo ako se budemo razumeli i znali šta je to što moramo da uradimo – rekao je lider SNS.

Bajatović ućutao

S druge strane, socijalista i direktor „Srbijagasa“ nije želeo da komentariše kritiku najmoćnijeg i najpopularnijeg srpskog političara. Umesto toga samo je kratko rekao:
– Svako ima pravo na iznošenje svog stava.

Podsećamo, Bajatović, koji je direktor „Srbijagasa“, ali i poslanik i potpredsednik SPS, od marta prošle godine obavlja pet funkcija i sada mesečno zarađuje 2.019.412 dinara.

Ministarka energetike i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović je gotovo od formiranja Vlade kritikovala rad Bajatovića, ali on nije mogao biti smenjen zbog koalicionog sporazuma.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR