Aplikacija kojom će Facebook “zapaliti” masu!

0
NextWEB hosting

Autor: mondo.rs

Novi način slanja i pregleda slika i videa postaće hit – upoznajte Slingshot Facebook aplikaciju!

Možda je Facebook Paper bio previše ambiciozno zamišljen projekat (pročitajte test, nama se, ipak dopao i pored toga što nije zaživeo), ali će zato Slingshot postati novi način razmene slika i video snimaka! Nova aplikacija nudi brz, lak i moderan način deljenja multimedije, koji će tinejdžeri i svi koji vole da razmenjuju živopisne lične sadržaje “progutati” kao dete čokoladu!

Predstavljen za Android i iOS (preuzmite aplikaciju sa linkova ispred, Srbija će je dobiti za nekoliko dana) Slingshot omogućava da korisnici razmenjuju video isečke i slike tako što prvi korisnik pošalje sadržaj, a drugi da bi ga video prvom korisniku mora da uzvrati istim sadržajem, dakle videom ili sličicom uz poruku. Ovakav dvosmerni način komunikacije začinjen je činjenicom da nećete znati šta vam je neko posalo dok ne pošaljete nešto vi njemu. Za slikanje je dovoljno tapnuti interfejs kamere koji se prikazuje u aplikaciji, a za video samo zadržati nekoliko sekundi kadar kamere u istom interfejsu. Kada otpustite kadar, slično kao u Facebook Messengeru, ako ga koristite, video se šalje korisniku/korisnicima.

Facebook je omogućio da sličice obogatite ličnim porukama, ali ne samo tekstom, nego i crtežima i drugim sličicama, koje možete nalepiti na fotke kamere. Uslikajte nešto, crtajte po ekranu različitim bojama i debljinom linije, dodajte tekst ili rukopis i pošaljite sve to svom kontaktu ili na više adresa odjednom. Slingshot je posebno zabavan kada šaljete istu sliku ili video na više adresa – tada odjenom dobijate gomilu slika i videa nazad!

 

Slingshot, FacebookFoto: Promo.Slingshot: klikni za fotkanje, zadrži za snimanje i šalji jednom ili više kontakata!

 

Facebook ovu aplikaciju ne vidi kao “messaging” aplikaciju, jednostavno, Facebook je vidi kao nešto novo, zabavno tj. kao nov način na koji do sada nismo komunicirali – ovo poslednje sigurno jeste tako! The Verge je već ocenio aplikaciju kao “obećavajuću” i mnogo više od Snapchata, koji mnogi vide kao Slingshotovu konkurenciju, ali sudeći po načinu na koji ona radi ove dve aplikacije nisu jedna drugoj smetnja.

Šta vi mislite o Slingshotu i da li ćete mu pružiti šansu javite nam i na MobIT Facebooku!

TAGOVI

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

16 + two =