SUD NAREDIO: Ovo su zadnje fotografije zgodnog kriminalca!

0

NextWEB hosting

Slučaj Jeremyja Meeksa preuzet će federalni sud koji ne dopušta snimanje ni fotografiranje. Meeks bi mogao dobiti 10 godina zatvora i kaznu od 250.000 dolara

NextWEB hosting

Najzgodniji kriminalac, kako su ga prozvali u medijima, prvi put se pojavio u javnostinakon što je njegova policijska fotografija osvojila internet i zaludila žene diljem svijeta. U narančastom kombinezonu, ozbiljnog lica i s rukama u lisicama,Jeremy Meeks izašao je pred sud u Stocktonu.

Meeks, koji je uhićen prošlog mjeseca tijekom racije uličnih bandi, suočava se soptužbama za posjedovanje oružja. Kriminalac za kojim su se pomamile modne agencije, možda će morati pričekati još neko vrijeme prije nego što se baci u svijet zabave i modelinga. Naime, na saslušanju je odlučeno da će njegov slučaj preuzeti federalni tužitelj. Zbog posjedovanja vatrenog oružja mogao bi dobiti čak 10 godina zatvora uz novčanu kaznu od 250.000 dolara (1,37 milijuna kuna).

Piše: Vesna Gubo

 Splash/Guliver ImageSljedeća slika

Loša vijest za njegove obožavateljice je da je ovo vjerojatno zadnja Meeksova fotografija jer federalni pravni sustav tijekom suđenja ne dopušta snimanje niti fotografiranje, javlja The Washington Post.

Podsjetimo, Meeks je nedavno angažirao holivudsku agenticu Ginu Rodriguez koja će ga zastupati pred modnim agencijama i zabavnom industrijom. Već je dobila nekoliko ozbiljnih ponuda, a krene li posao dobro naočiti kriminalac mogao bi zarađivati i do 100.000 dolara mjesečno kroz razne ugovore i modeling.

IZVOR:24sata.hr

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR

Uključena je moderacija komentara. Vašem komentaru može biti potrebno određeno vreme da se pojavi.