Na likovnom konkursu „Moj prijatelj vatrogasac“ učenici iz Grocke osvojili su prvo i treće mesto

0
814
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Završen je 4. po redu gradski likovni konkurs sa temom „Moj prijatelj vatrogasac“. Konkurs je bio namenjen učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i predškolcima sa teritorije grada Beograda.
Centar za kulturu Grocka podržao je i pomogao inicijativu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Grocka i Predraga Jankovića Zmaja da se likovni konkurs „Moj prijatelj vatrogasac“ održi i na teritoriji naše opštine.

Rezultati nisu izostali, a deca su sjajnim plasmanom potvrdila svoju likovnu darovitost:

– PRVO mesto u kategoriji I-IV razred osvojio je Relja Dedić, učenik II/3 razreda OŠ “Ilija Garašanin” u Grockoj (učiteljica Anela Babić)
– TREĆE mesto u kategoriji V-VIII razred osvojila je Anica Milosavljević, učenica V/3 razreda OŠ “Ilija Garašanin” u Grockoj (prof. razredne nastave Milan Mitrović Makabi)

Likovni konkurs imao je za cilj da podstakne maštu i ilustruje jedno plemenito zanimanje od koga neretko zavisi okruženje, priroda, imovina, ali i životi.
Nagrađenim autorima biće uručene nagrade na svečanoj manifestaciji u prostorijama Vatrogasne brigade u Beogradu, koja se održava u utorak 13. januara u 17 časova.

tekst: Zorica Atić

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR