BEOGRAD: Čopor pasa napao čoveka

0
798
NextWEB hosting
NextWEB hosting

BEOGRAD – Čopor pasa lutalica napao je jutros muškarca starog 59 godina u beogradskom naselju Višnjicka banja i on je sa povredama ruku i nogu zbrinut na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u Srbije, policija je poziv dobila oko 9. 40 sati, a muškarac je sa ujedima po rukama i nogama prebačen na Infektivnu kliniku, ali se stepen i ozbiljnost povreda još ne zna.

Nakon ukazivanja pomoći u Infektivnoj klinici, povređenom muškarcu lekarska pomoć i pregled biće omogućeni i Urgentnom centru, rečeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi.

MUP je o ovom slučaju u Višnjičkoj banji kontaktirao i predstavnike „Veterine Beograd“ koji su izašli na teren, kažu u MUP-u.

Direktor Veterinarske ustanove „Veterina Beograd“ Budimir Grubić rekao je za Tanjug da se još ne zna koji je stepen povreda koje su psi naneli čoveku, ali da su ekipe te ustanove na licu mesta i obavljaju „obradu terena“ odnosno sakupljaju sve pse lutalice na potezu od Višnjičke ulice do Višnjičkog venca.

Ta taj način ustanovićemo koji psi su eventualno mogli biti agresivni i mogli da ujedu prolaznika, naveo je Grubić.

Predstavnike Veterine Beograd su o tom incidentu obavestili građani i policija, nakon čega su se odmah uputili na lice mesta, dodao je Grubić.

Izvor:Tanjug

foto:klix.ba

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR