NextWEB Hosting i izrada web sajt
NextWEB hosting
КАЛУЂЕРИЦА: По трећи пут одржана манифестација „Новогодишња чаролија“ (ФОТО+ВИДЕО)

КАЛУЂЕРИЦА: По трећи пут одржана манифестација „Новогодишња чаролија“ (ФОТО+ВИДЕО)

0

NextWEB hosting
NextWEB hosting

За најмлађе становнике наше општине и ове године, по трећи пут,  градска општина Гроцка у сарадњи са Канцеларијом за младе градске општине Гроцка  организовала је манифестацију „Новогодишња чаролија“.

Манифестација за малишане, поводoм предстојећих новогодишњих празника, организована је у улици Ливада у термину од 11 до 13 часова.

На самом почетку програма присутнима се обратио председник Скупштине  градске општине Гроцка Стефан Дилберовић и том приликом  пожелео им пуно здравља, среће, успеха и лепих тренутака у 2017. години.

Музички програм отварен је  плесном композицијом „Дечица и Деда Мраз“ у извођењу старије групе из вртића „Весељко“, а затим су дечије музичке нумере извели предшколци вртића „Лане“ и „Весељко“. У музичком делу програм учествовали су и ученци ОШ „Алекса Шантић“ из Калуђерице, ОШ „Милоје Васић“ из Калуђерице и ОШ „Никола Тесла“ из Винче, а програм је водио Пеђолино.

Малишани су уживали у магичним триковима мађионичара Зеке и Пиксија, а забављали су их и улични аниматори, виле, кловнови и дечији цртачи лица.

Дуж читаве улице био је постављен новогодишњи базар, где су посетиоци имали прилику да уживају у празничној храни, слаткишима и сувенирима.

Најлепши и најинтересантнији део програма уследио је на крају. На одушевљење деце појавио се Деда Мраз, који је деци делио слаткише и са којим су се малишани фотографисали.

гроцка.рс
ФОТОГРАФИЈЕ  ВИДЕО

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR