U toku podela industrijske soli gradskim opštinama

0
600
NextWEB hosting
NextWEB hosting

Počela je isporuka industrijske soli svim gradskim opštinama. Tokom ove zimske sezone planirana je podela ukupno 800 tona, što će, sa dodatnim količinama od 180 tona koje su svakoj opštini preostale od prošle zimske sezone, biti sasvim dovoljno da podmiri sve potrebe, kažu u nadležnim gradskim preduzećima.

So, koja se pakuje u JKP „Beograd-put”, isporučuje se sukcesivno, a distribuira se gradskim opštinama, koje dalje, u svojoj organizaciji, obavljaju podelu skupštinama stanara, mesnim zajednicama, građanima i institucijama.

U zavisnosti od površine i konfiguracije terena, raspodela će ove zimske sezone biti obavljena na sledeći način: opština Barajevo i Stari grad dobiće ukupno po 20 tona, Vračar, Grocka, Obrenovac i Lazarevac po 35, Zvezdara i Čukarica po 65, Zemun 70 tona, Mladenovac 30, Novi Beograd, Voždovac i Rakovica po 50,  Palilula 65, Savski venac, Sopot i Surčin po 30 tona.

Ekipa Beoinfa ispratila je dostavu soli u bazi JKP „Gradska čistoća” na opštini Čukarica. O trošku opštine, so će danas biti raspoređena po školima, predškolskim ustanovama i domovima zdravlja. Raspodela skupštinama stanara i građanima počela je pre sedam dana u svih 11 mesnih zajednica, a od prošle godine svakoj mesnoj zajednici preostala je po tona soli. Za celu zimsku sezonu na teritoriji ove opštine očekuje se dostava od ukupno 65 tona soli. Sledeći kontigent od takođe 15 tona očekuje se već za 15 do 20 dana.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR