SNS: Glas Đilasu, odlučuju tajkuni

0

NextWEB hosting

NextWEB hosting

Beograd — SNS saopštila je danas da će umesto gradjana, ako na izborima budu glasali za Dragana Djilasa i njegovu Demokatsku stranku, odlučivati tajkuni.

 „Gradjani će garantovano dobiti dobiti veću korupciju u javnim preduzećima i svakodnevne političke igre, beogradske opštine će imati sve manje nadležnosti, a Beogradjani manje mogućnosti da odlučuju, jer će to, umesto njih, činiti tajkuni“, navodi se u saopštenju SNS.

SNS je, povodom izjave funkcionera DS da Borislava Stefanovića da vlast u prethodnih godinu i po dana nije izgradila ni kokošinjac u Srbiji, naveo da funkcionerima DS ni najmanje nije smetalo kada je predsednik Delte Miroslav Mišković, čitavu deceniju otimao novac,privatizovao firme na najsumnjivije načine i kada su tajkuni postajali sve bogatiji, a gradjani sve siromašniji.

„Pošto se za vreme svoje vladavine nijednom rečju protiv toga nisu pobunili, mislimo da ih to, u najmanju ruku, diskvalifikuje da govore o boljem životu gradjana u Srbiji i Beogradu“, navela je stranka Aleksandra Vučića.

SNS je istakao da Stefanović i predsednik Nove stranke koja je u koaliciji sa DS Zoran Živković ne žive u Beogradu, a govore o uspešnoj vladavini Djilasa kao gradonačelnika, dok su Beogradjanima ostali ogromni dugovi, kulise plaćene po 600.000 evra, pljačka kroz sistem Busplus, namešteni tenderi u javnim preduzećima, ogromno partijsko zapošljavanje i korupcija na svakom nivou.

Vanredni parlamentarni izbori i izbori za Skupštinu Beograda zakazani su za 16. mart.

Komentari

komentari

POSTAVI ODGOVOR